KAFUF 2023

17-19 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz KAFUF'23 konferansına okul müdürümüz Ömer Yılmaz’ın konuşması ile başladı. Ömer Yılmaz konuşmasında şunları belirtti:” Sizin yaptığınız iş her şeyden önemli. Bu ülkenin daha iyi bir yere gelebilmesi için ulusal forumumuzun sloganı ve Ali Fuat Başgil’in kitabının adı olan Gençlerle Baş Başa mottosunu benimsiyoruz. Gençlerle bir araya geliyoruz ve ülkenin sorunlarını kendi bakış açılarıyla değerlendiriyoruz. Ulusal forumdaki maksadımız bu ülkenin sorunlarına çözüm önerileri bulmaktır. Umarım böyle konularda öğretmenlerinizin önderliğinde devam edersiniz. Bu ülkenin sorunlarına çözüm bulurken yaşadıklarınızı unutmayacaksınız, unutmayınız.” diyerek herkese verimli bir konferans süreci diledi. Konferans, danışman öğretmen Gamze Göker’in konuşmasıyla devam etti. Hayattaki herkesin nihai bir amacının olmasını aksi takdirde diğer insanların planlarının bir parçası olacağımızı belirtti. Ardından sözlerine Yunus Emre’nin “ İlim, ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsin. Ya nice okumaktır.” sözlerini aktardı. Ayrıca KAFUF’un muhakeme yeteneği yüksek öğrenci modellerini yetiştirdiğini belirterek sözlerini bitirdi. İlerleyen dakikalarda ise teknik ekibin hazırlamış olduğu geçmiş konferanslardan nostaljik görüntüler ve komite tanıtım videoları izlendi. Merkez kurul üyeleri konferansın eğitici-öğretici bir konferans olarak geçmesini umarak herkese başarılı bir konferans dilediler. Sonrasında komite divanları açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. KAFUF’23 etkinliği konferans başkanları tarafından geleneksel başlama zili çalınarak resmi olarak başladı. Delegeler, başkan ve başkan yardımcıları ile beraber komitelerine geçtiler. Böylece üç gün sürecek olan konferans başlamış oldu.

KAFUF'23 bültenini incelemek için tıklayınız.

Yayın: 04.04.2023 - Güncelleme: 04.04.2023 11:15 - Görüntülenme: 384