Şiir gecemiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği şiir gecesinde okulumuz öğrencilerinin sergilediği performans çok beğenildi. 28 Aralık 2022 Çarşamba gecesi Gölcük Kazıklı Kervansaray'da gerçekleştirilen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Başkanı, okul öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Etkinlik bir müzik ziyafeti ile başladı. Ney, kanun, gitar, bağlama ve ritim aletlerinden oluşan müzik grubu şiir öncesi müzik ziyafeti verdi. Ardın öğrencilerimizin ve müdür yardımcımız Erdem Yıldırım'ın hazırladığı şiir dinletisi arka planda canlı müzik olarak destek veren Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve Edebiyat öğretmenimiz Naci İman'ın saz eşliğinde devam etti.

Bu güzel performans için öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

30-12-202230-12-202230-12-2022

Yayın: 30.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 14:20 - Görüntülenme: 210